Julekalender på Facebook og webside

Kjør en julekaneder på Facebook og webside i adventstiden! Advent er ventetiden før jul, og en høytid de aller fleste forbinder med glede og spenning. Derfor er dette en perfekt tid å gjøre bedriften din mer synlig på gjennom en digital julekampanje! En adventskalender vil øke din synlighet og engasjementet rundt din bedrift, og er enkelt og raskt å lage. Julekalenderen er enkel å ferdigstille – resultatet blir selvsagt profesjonelt hver gang. Slik kan en julekalender på Facebook og webside være akkurat det du er ute etter for å øke kjennskapet til din bedrift!

Julekalender på Facebook og webside

Advent er en hyggelig tid med mye glede. Vi forbinder advent med levende lys, mørketid og lange dager, og vi gleder oss til julen som kommer nærmere dag for dag. Julen er også en tid med mye god mat, kvalitetstid med familie og venner, fri fra jobben og sist, men ikke minst – presanger! I adventstiden er det derfor mange som er ute etter den perfekte gaven til sine kjære, og et godt tilbud kan være avgjørende for at manges førsteplass på ønskelisten går i oppfyllelse. Derfor kan en adventskalender for bedrift være det du trenger for å gi kunden akkurat det tilbudet hun eller han er ute etter! En konkurranse skaper også spenning for deltakerne, som vil få et positivt inntrykk av bedriften din.

En julekalender på Facebook og webside er veldig enkel å lage og er en effektiv måte å skape oppmerksomhet rundt ditt firma. Deltakerne kan hver dag i hele advent glede seg til neste luke i kalenderen din. Gjennom adventskalenderen kan du komme med et unikt tilbud hver dag i desember, eller kjøre konkurranse med spørsmål og svar hvor deltakerne kan vinne kule premier. Del så julekalenderen på Facebook, og du vil nå ut til enda fler!

Skap ekstra hygge i adventstiden

En online adventskalender er en flott måte å kjøre konkurranse på, siden advent er en tid hvor mange er på utkikk etter ideer til julegaver til sine kjente og kjære. Slik kan du bidra til at Oddvars bestemor får den iPaden hun har ønsket seg i over et år, eller Annes kjæreste endelig får den spabehandlingen han har mast om siden jula i fjor, og ikke de hjemmestrikkede sokkene han får av Anne hver eneste jul. Gjennom et godt tilbud får kanskje kundene dine endelig det dyttet de trenger for å kjøpe den perfekte gaven til sine kjære. Eller kanskje det er Nils som stikker av med adventskalenderens flotte premie på et splitter nytt armbåndsur? Med en adventskalender for bedrift er alt mulig! Samtidig tjener du selv på kalenderen gjennom å engasjere og gjøre ditt firma mer synlig.

Noen tips til din bedrifts adventskalender

  • Promoter kalenderen din godt i forkant
  • Gjør slik at kalenderen er godt synlig på websiden din og skap julestemning allerede fra 1. desember
  • Lag en adventskalender for dine ansatte
  • Følg opp deltakerne med nyhetsbrev

Julekalender på Facebook

En kalender på Facebook vil føre til enda flere deltakere, ved at deltakerne kan like, kommentere og dele kalenderen med sine venner og bekjente. En julekalender på Facebook kan også føre til at du får flere følgere til din facebookside, som du etter advent kan oppdatere med tilbud eller informasjon om bedriften. Positive budskap spres svært hurtig på Facebook, og derfor er Facebook en perfekt kanal å dele din adventskalender gjennom. På denne måten kan deltakerne delekalenderen og oppfordre sine venner til å delta de også. Har du gode tilbud i kalenderen eller en kul premie som mange ønsker seg, vil enda flere ønske å delta i adventskalenderen.

Julekalender på din webside

Ditt firma vil ha mange fordeler av å kjøre en online adventskalender. Uansett om din bedrift er liten, mellomstor eller stor, vil en adventskalender på din webside være et hyggelig tiltak som deltakerne synes er spennende og engasjerende, og mange vil hver dag glede seg til at neste luke åpnes i adventskalenderen. En adventskalender på nett for bedrift eller firma vil skape en god dialog med kundene, og er en ypperlig måte for deg å spre ordet om hva bedriften driver med og hva dere kan tilby kundene. Adventskalenderen er interaktiv gjennom at deltakerne kan svare på spørsmål. Slik skjer det noe nytt hver eneste dag i hele adventstiden.

Julekalender for ansatte eller kunder – det er opp til deg!

Du kan selv velge om du ønsker å kjøre en adventskalender blant de ansatte i firmaet, eller ha en adventskalender ut mot kundene dine. En adventskalender for de ansatte vil skape positiv førjulsstemning på arbeidsplassen og en ekstra spenning i de ansattes hverdag! Du kan også ha en adventskalender rettet mot eksiterende og nye kunder, noe som vil øke synligheten og få flere til å bli kjent med bedriften og de produkter og tjenester dere tilbyr.

Det er altså mange fordeler ved å kjøre en julekalender på Facebook eller på din webside. Du velger helt selv hva premien skal være, og om du vil trekke én eller flere vinnere. Du kan få både oppmerksomhet og flere klikk på din webside, og flere følgere til facebooksiden din. Du legger selv inn hvilke spørsmål du vil stille til deltakerne, eventuelle svaralternativer de kan velge mellom og hvordan adventskalenderen skal se ut. Slik kan du lage en spennende og engasjerende julekalender på Facebook og webside som skaper en hyggelig adventsstemning både blant ansatte og kunder, samtidig som at flere blir kjent med deg og dine tjenester og produkter. Tilpass gjerne spørsmålene i kalenderen til bedriften din, men det er lurt å ha spørsmål som er enkle eller det er enkelt å finne svar på, slik at deltakerne holder motivasjonen oppe.

Spesielt gøy er det for vinneren eller vinnerne av adventskalenderen, som får seg en positiv overraskelse i jula. Velger du å kjøre en julekalender på Facebook og webside med gode tilbud, vil alle deltakerne være vinnere. For hvem elsker vel ikke gode tilbud eller å vinne gratis ting?

Øk salget i adventstiden

Prøv en gratis demoversjon av vår julekalender