Julekalender på webside

Med en julekalender på webside skaper du engasjement og positive relasjoner på websiden i desember. Velg et design som passer på websiden og du er i gang! Julekalenderen er enkel å ferdigstille – resultatet blir profesjonelt hver gang.

Årets julekalender er også tilpasset mobile enheter og den fungerer i alle nye nettlesere og selvfølgelig på iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone og Nokia.

I tillegg er julekalenderen oversatt til flere språk: svensk, dansk, finsk, estisk, tysk, engelsk (UK og USA) og castellano (Spansk) – for deg som har avdelinger i utlandet.

Tips til julekalender på webside:

  • Promoter kalenderen din godt i forkant
  • Legg kalenderen godt synlig på websiden og skap julestemning allerede fra 1. desember
  • Lag en egen kalender kun for de ansatte

Gjennom julekalenderen kan du komme med et unikt tilbud hver dag i desember, eller kjøre konkurranse med spørsmål og svar hvor deltakerne kan vinne kule premier. Del din julekalender på Facebook, og du vil nå ut til enda fler! Dette er en flott måte å ha en konkurranse på, siden advent er en tid hvor mange er ute etter ideer til julegaver til kjente og kjære. En julekalender er veldig enkelt å lage og en effektiv måte å skape oppmerksomhet rundt din bedrift på. Deltakerne kan hver dag i hele desember glede seg til neste luke i kalenderen din.

Hvorfor bør du ha julekalender på webside?

Skaff et enda bedre forhold til dine kunder gjennom en online julekalender

En online julekalender skaper engasjement og spenning gjennom å utfordre kundene og skaper blest for din bedrift. Du kan her velge enten å kjøre konkurranser gjennom spørsmål, eller daglig komme med gode tilbud til kundene. I julekalenderen får du engasjert kundene på en helt ny måte, og du kan skape en enda bedre relasjon til dine eksisterende kunder. En digital julekalender er interaktiv gjennom at noe nytt skjer hver eneste dag i hele desember, og å delta i en slik konkurranse skaper en spenning og positiv relasjon til din bedrift. Gjennom en julekalender på webside kan du altså få et enda bedre forhold til dine kunder!

Skaff nye kunder gjennom din julekalender på webside

Du kan få enda flere til å få øynene opp for din bedrift gjennom å kjøre en julekalender på nett! Hvis julekalenderen ser spennende ut eller har en premie som mange ønsker seg, vil du forhåpentligvis få mange deltakere til julekalenderen. Hvis deltakerne liker, kommenterer eller deler julekalenderen på Facebook eller andre steder, vil den kunne nå ut til enda flere potensielle kunder. Slik kan du øke antallet facebookfølgere, og få flere visninger og klikk på din webside. Ting spres veldig raskt og enkelt på internett, og derfor er en julekalender noe som garantert vil engasjere og få flere til å bli kjent med bedriften din!

Del gjerne julekalenderen på Facebooksiden deres, slik at bedriften din blir enda mer synlig og du får enda flere følgere

Gjennom en julekalender sprer du raskt og enkelt blest om din bedrift og de produktene eller tjenestene du ønsker og selge. Slik når du ut til enda flere kunder og skaper et positivt engasjement og bevissthet om bedriften. Alle elsker vel å få ting gratis, og en konkurranse i adventstiden er en perfekt anledning til å få flere likes og følgere til facebooksiden din. Oppfordre gjerne deltakerne til å like og dele konkurransen med sine venner, slik at facebook-konkurransen når ut til enda flere! Kjennskapet folk får til bedriften din gjennom julekalenderen vil bestå lenge etter at julekalenderen er avsluttet, og de nye facebookfølgerne kan du oppdatere jevnlig med tilbud og oppdateringer om bedriften. Slik kan en julekalender på webside få enda flere til å bli kjent med din bedrift og hva dere driver med, og øke omsetningen.

Fordeler ved julekalender på webside for bedrift eller firma

Din bedrift vil få mange fordeler av å kjøre en julekalender på nett. Det spiller ingen rolle om den bedrift er liten, mellomstor eller stor, en online julekalender er uansett et hyggelig tiltak som deltakerne synes er spennende. Du kan enten velge å kjøre en julekalender blant de ansatte hvor de kan vinne premier, eller ha en julekalender ut mot kundene dine. En julekalender for de ansatte kan skape et positivt engasjement og ekstra spenning i de ansattes hverdag, og du kan lyse ut fine premier til én eller flere vinnere. Dette skaper garantert god førjulsstemning på arbeidsplassen i din bedrift! Det vil også generere aktivitet til din facebookside hvis du deler den der, og føre til både nye likes og følgere. En julekalender på webside er altså en ypperlig måte å spre ordet om hva din bedrift driver med, og hva dere kan tilby kundene. Du kan gjerne også dele hvem som ble vinneren eller vinnerne når julekalenderen er avsluttet, og gratulerer dem ved å si noen hyggelige ord.

En julekalender på webside skaper god dialog med kundene

Det er altså mange fordeler med å kjøre en julekalender på webside. En julekalender for bedrift eller firma skaper derfor god dialog med kundene eller engasjement blant de ansatte i bedriften. En julekalender skaper på denne måten en hyggelig stemning før jul, hvor du kan glede noen litt ekstra. Du legger selv inn hvilke spørsmål du ønsker å stille og eventuelle svaralternativer, og du velger også hva man kan vinne.

For bedrifter er det viktig å være synlig i de kanalene hvor kundene selv befinner seg, så å dele kalenderen på Facebook er en stor fordel. Facebook er jo flaggskipet av sosiale medier i Norge, og svært mange er innom Facebook hver eneste dag. Siden ”alle” nå er på Facebook og det er en sosial plattform hvor du kan dele det du vil med venner og bekjente, er julekalender en super måte å nå ut til en bredere publikum på, og få folke til å klikke seg inn på nettsiden deres. Uansett om premien er en langweekend på spahotell, en ny sykkel, et par sko eller et gavekort hos din bedrift, vil det garantert skape god stemning blant deltakerne. For hvem elsker vel ikke konkurranser?

Øk salget før jul!

Prøv en gratis demo av Julekalender