Bli forhandler av Julekalender

Bli med i vårt fellesskap sammen med andre partnere som Schibsted, Bas kommunikasjon, NorSIS og Orion Media.

Julekalender er et solid produkt

Julekalender er en digitalisering av den tradisjonelle julekalenderen. Hovedformålet er å skape engasjement blant brukerne og samle inn leads det kan markedsføres mot ved senere anledninger. Julekalender oppfyller alle krav som settes av personvernregelverket (GDPR) herunder behandling av personvernopplysninger, datalagring og samtykkeinnhenting.

Plug & play

Som forhandler av Julekalender kan du tilby kundene dine markedets beste digitale julekalender. Vi har en rask og effektiv onboarding-prosess og en attraktiv pris og inntektsmodell. Julekalender kan enkelt integreres i alle nettsider, nettbutikker og CMS systemer, og kan håndtere mange tusen samtidige sessions og mange hundretusener besvarelser daglig.

NorSIS brukte Julekalender som e-læringsverktøy for sine offentlige bedriftskunder

NorSIS var ute etter en leverandør som kunne tilpasse verktøyet etter deres behov. Det fant de.

Fordelene ved å bli forhandler

Som del av partnerprogrammet vårt får du tilgang til en rekke nyttige fordeler.

Øk egen inntjening

Vi har meget gode provisjonsordninger for partnere.

Gratis administrasjon

Som partner får du tilgang til vår nettbaserte administrasjon hvor du kan opprette og administrere kunder i Julekalender. I kontrollpanelet kan du enkelt logge rett inn på alle dine kunder.

Dedikert støtteapparat

Som partner av Julekalender blir du godt tatt vare på. Sammen med din kontaktperson legger du en plan for hvordan du kan lykkes. Vi støtter deg i form av opplæring, support og workshops.

Salgsmateriale

Vi har flerspråklige demoversjoner, salgspresentasjoner, case studier og støtteartikler. Vi deler også den kunnskapen og markedsinnsikten vi har opparbeidet oss med deg.

Vi håndterer mye trafikk

0.000+
E-poster sendes daglig
0.000+
Daglige besvarelser
0.500+
Samtidige sessions

Bli forhandler av Julekalender

Det koster absolutt ingenting!