Har du husket alt før julekalenderen går live?

For å være på den sikre siden gir vi deg her en sjekkliste over hva som bør være på plass i julekalenderen innen 1. desember.

Ikke glem Facebook

Positive budskap spres som ild i tørt gress på Facebook! Del kalenderen din her, og du vil få mange deltakere. Når du trykker Publiser > Publiseringsvalg > Facebook vil du få opp en delingslenke, dersom du allerede har installert kalenderen på Facebook. Denne kan du dele som en post på din Facebook side, og er den lenken som må brukes for at kalenderen skal fungere på mobiltelefoner.

Installering på Facebook for sider som har under 2000 følgere.

Deling på Facebook viser feil eller manglende bilde.

Preregistrering

For å få mange deltakere bør du aktivere Preregistrering. Dette bygger opp forventningene til julekalenderen går live, og du kan telle ned dagene til 1. desember sammen med deltakerne. Post linken til Preregistrering på Facebook og på din webside, så er det bare å vente på at deltakerne skal rulle inn. Denne linken finner du ved å trykke Publiseringsvalg.

Send påminnelser

Du bør sende en e-postpåminnelse til deltakerne som har preregistrert seg når kalenderen starter. Gå inn på Innstilllinger > E-postpåminnelser inne i Julekalenderen for å skrive en påminnelse til deltakerne, og velg hvilken versjon av kalenderen du ønsker å linke til.

Nytt: E-postpåminnelsen sendes automatisk fra 09:00 og blir fordelt utover dagen.

Bekreftelse siden

Bruk bekreftelsesmeldingen til å presentere dagens tilbud eller rabattkode. Legg inn lenke til nettstedet ditt og oppfordre deltakerne til å dele kalenderen din i sosiale medier.

Premier

For at julekalenderen skal bli så effektiv som overhode mulig, kan du oppfordre deltakerne til å like og dele den og premiere de som har rekruttert flest deltakere. Dette gjør du ved å gå inn på Deltakere > Rekrutteringer, hvor du får en oversikt over personer med størst antall rekrutteringer. Husk å opplyse om at vinnersjansene øker for dem som verver flest!

Husk å holde deg innenfor Facebook sine konkurranse regler.

Og du? Lykke til med årets julekalender!

PS! Trenger du hjelp til oppsett av kalenderen? Ta en titt på våre hjelpeguider.

Prøv en demoversjon, helt gratis!