Skap nye relasjoner

Påskenøtter eller valentines quiz? Folk liker å svare på quiz. Det kan du bruke for å skape engasjement og nye relasjoner.

Quiz - helt enkelt

Du trenger ingen forkunnskaper for å bruke Quiz og det er ikke en eneste teknisk nøtt å knekke. Velg blant våre mange ferdige designmaler eller lag din egen. Alle malene er responsive slik at din quiz fungerer like bra på nett, brett og mobil. Quizen din deles enkelt i sosiale kanaler.
  • Egen funksjon for å trekke og godkjenne vinnere. Hver dag eller for hele perioden.
  • Egen plugin for Wordpress for å bygge inn kalenderen.
  • Til hvert spørsmål kan du laste opp et bilde eller legge inn video av premien, med tilhørende tekst.

Enkelt og greit, alt du trenger

Quiz inneholder alt du trenger før, under og etter konkurransen. For å gjøre det enkelt for deg inneholder verktøyet alt fra skjema for rekruttering i forkant, påminnelse og trekking av vinner underveis og selfølgelig oversiktlig statistikk over responsen.
  • Alle våre designmaler har plass til din firmalogo.
  • Her kan du legge inn tekst basert på riktig eller galt svar. Og du kan legge opp lenker med unike tilbud til deltakerne.
  • Her kan du legge inn tekst basert på riktig eller galt svar. Og du kan legge opp lenker med unike tilbud til deltakerne.

Laget for alle

I dag er det avgjørende å treffe dine mottakere der de er. Om det er på Facebook, via mobil, på nettbrett eller som besøkende ditt firmas webside. Quiz er tilrettelagt for å vises på alle enheter og i alle kanaler. Og det beste er at du enkelt setter dette opp, kun med et par klikk.
  • Har du avdelinger i andre land så er kalenderen oversatt til svensk, dansk, finsk, estisk, tysk, engelsk (UK), engelsk (US) og spansk (castellano).
  • Du får ut alle deltakere og tilhørende informasjon i en Excelfil.
  • Du kan publisere vinneren av gårsdagens spørsmål direkte på julekalenderen og på din Facebookside.

...og enda litt til

Tilpass til eget design

Med vår designmodul kan du tilpasse designet med egne fonter, farger og bilder.

Påminnelse via e-post og SMS

Påminnelser kan legges inn for hver enkelt dag, eller med likt innhold for hele perioden.

Deling på sosiale medier

Lukene kan deles på Facebook, Twitter, Pinterest osv. Du kan også se statistikk på delingen i etterkant.

Integrert med Facebook

Bare klikk for å installere Quiz direkte på facebooksiden, eller oppgradere kontoen din og installere på flere sider.

Flotte designmaler

Velg mellom en rekke designmaler. Alle kan enkelt tilpasses etter eget ønske.

Integrert med YouTube og Vimeo

Bare lim inn koden og vi fikser resten.

Quiz rekrutterer nye og engasjerer eksisterende kunder

Quiz på Facebook er en effektiv måte å skaffe nye kunder på og skape engasjement til din bedrift! Med Quiz kan du skape engasjement og entusiasme blant dine kunder, kontakter eller ansatte gjennom hele året. Påskenøtter, Valentine Quiz eller Black Friday? Du bestemmer!

Quiz på Facebook er en effektiv måte å skaffe nye kunder på og skape engasjement til din bedrift! Etter å ha levert quiz i form av Julekalender til store og små bedrifter i flere år ser vi at behovet for å kunne kjøre konkurranse andre deler av året har begynt å melde seg. Med Quiz kan du skape engasjement og entusiasme blant dine kunder, kontakter eller ansatte gjennom hele året. Påskenøtter, Valentinesquiz eller Black Friday? Du bestemmer!

Ekstern eller intern Quiz? Innenlands eller ute i den store verden? Kundene våre bruker verktøyet slik de selv ønsker. Felles for de fleste er positive tilbakemeldinger på både respons, brukervennlighet og brukerstøtte. Å delta i en quiz er avhengighetsskapende markedsføring som gir gode resultater. Ved å kjøre en quiz kan du rekruttere nye abonnenter til dine nyhetsbrev og sosiale medier-kanaler, i tillegg til å engasjere eksisterende kunder.

Bygg din egen quiz

Med vår konkurranseapplikasjon kan du selv velge om du vil kjøre en quiz på din nettside, quiz på Facebook eller begge deler! Den er selvsagt tilpasset både desktop, nettbrett og mobil.Velger du å kjøre en quiz på Facebook kan du enkelt legge quizen som en egen fane på din bedrifts facebookside hvor man kan delta uten å motta forlate Facebook.

En quiz på Facebook kan tilpasses alle anledninger hele året! Hva med å kjøre påskenøtter, OL-Quiz, sommerkonkurranse eller en quiz for bedriftens 10-årsjubileum? Du bestemmer selv tidsperiode for når quizen skal være aktiv, og om det skal være ett eller flere spørsmål hver pr dag i perioden.

Quiz er laget for både nettbrett og mobil. Over 50 % av all aktivitet på sosiale medier kommer fra mobile enheter. Derfor er vår Quiz laget med stor vekt på disse. Den fungerer i alle nyere nettlesere og selvfølgelig på iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone og Nokia.

Med kun et par klikk kan du installere din quiz på Facebook. Hver gang noen liker Facebooksiden din vil deres venner kunne få beskjed om dette i nyhetsfeeden. Dette sees på som en anbefaling, noe som veier mye tyngre enn reklame.

Quiz på Facebook er raskt, enkelt og nyttig

Quiz har med andre ord det meste! Alt du trenger for å sette opp en profesjonell og velfungerende quiz ligger klart. Vi har gjort det enkelt å administrere – alt fra statistikk til påminnelser og trekking av vinnere. Enkelt, raskt og veldig nyttig!

Du kan gjerne prøve en quiz på Facebook gratis. Brukervennlighet og god support er noe av det vi verdsetter aller mest. Derfor gir vi alle våre kunder gratis support via telefon, e-post og chat. Vi er et norsk firma med kontorer i Oslo og gir deg selvsagt også norsk support.

Prøv en demoversjon, helt gratis!