Online julekalender app

Med en online julekalender app kan du skape engasjement og positive relasjoner for din bedrift i desember. Du kan enkelt velge deg et design som passer til websiden – og du er i gang! Din online julekalender app er enkel å ferdigstille. Resultatet blir selvsagt profesjonelt hver gang! Du kan også dele hver enkelt luke på Facebook. Slik kan deltakerne dele julekalenderen med sine venner og bekjente.

Siden mer enn 50% av all aktivitet på sosiale medier kommer fra mobile enheter, har vi sørget for at julekalenderen er tilpasset alle mobile enheter, slik som iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone og Nokia. Julekalenderen fungerer selvsagt også i alle nye nettlesere.

Julekalenderen er også oversatt til flere språk: svensk, finsk, estisk, tysk, engelsk (USA og UK) og spansk (castellano), slik at du som har avdelinger i utlandet lett kan tilpasse din julekalender app til dine kunders behov.

Julen er for de fleste en tid for hygge med sin mørketid, levende lys, god mat og kvalitetstid med familien. Advent er jo en forberedelse til julen, og skaper derfor høye forventninger til tiden som kommer. Derfor vil en online julekalender være en perfekt mulighet til å skape dialog med eksisterende kunder og skaffe nye.

Fordeler ved en online julekalender app

En online julekalender app på Facebook og webside har mange fordeler. Førjulstiden blir ekstra hyggelig med en julekalender, og det skaper en ypperlig mulighet for din bedrift til å bli mer synlig og spre engasjement rundt dere og de produktene eller tjenestene dere fører. Gjennom en online julekalender på Facebook og webside kan du få flere til å bli kjent med din bedrift, samtidig som at det skaper en ekstra spenning i adventstiden.

Få flere klikk på din nettside

En julekalender app vil føre til flere klikk til din nettside, og er derfor en super måte for å både skape et enda bedre forhold til dine eksisterende kunder, og skaffe nye potensielle kunder. Det har aldri vært enklere for bedrifter å gjøre seg synlig  og spre ordet om egen virksomhet på en morsom måte!

Tar du i bruk vårt verktøy for å lage en julekalender app til din bedrift, kan du helt enkelt legge den ut på din webside og på Facebook. Se fordelene med en julekalender på Facebook.

Tips til online julekalender app

  • Promoter din online julekalender godt i forkant
  • Legg kalenderen godt synlig på websiden, slik at du kan skape julestemning allerede fra 1. desember
  • Lag en egen online julekalender kun for de ansatte

Gjennom din online julekalender app kan du hver eneste dag i desember komme med et unikt tilbud til dine kunder, eller du kan kjøre konkurranse med spørsmål og svar hvor deltakerne kan vinne kule premier. Hvis du så deler julekalenderen på Facebook, kan du nå ut til enda fler! En julekalender app er en super måte å kjøre konkurranse på, siden desember er en tid hvor mange er ute etter julegaver til sine kjente og kjære. Gjennom vårt verktøy for å lage en online julekalender kan du helt enkelt designe din egen kalender og legge inn de spørsmålene og svarene du vil, og deltakerne får enda en grunn til å glede seg i desember.

Hvorfor bør din bedrift kjøre julekalender?

Skaff et enda bedre forhold til eksisterende kunder gjennom en online julekalender app

En online julekalender skaper spenning og engasjement gjennom å utfordre kundene og skape blest for din bedrift. De fleste synes en julekalender er et gøyalt påfunn hvor de får muligheten til å utfordre seg selv og kanskje vinne en kul premie. Dine eksisterende kunder vil få et enda bedre forhold til din bedrift, samtidig som du engasjerer kundene gjennom en interaktiv konkurranse. Samtidig kan du utnytte muligheten hvor du har kundenes oppmerksomhet til å informere de om bedriften, om nye produkter eller tjenester dere tilbyr, eller unike tilbud som kundene kan benytte seg av. Slik vil dine eksisterende kunder lære mer om bedriften din, samtidig som at de får et godt inntrykk av hva dere driver med. En julekalender er en flott måte å engasjere kundene dine på, hvor det skjer noe nytt hver eneste dag i desember.

En julekalender app kan skaffe deg nye kunder og følgere til din facebookside

Kjører du en online julekalender, kan du enkelt legge den ut på Facebook. På denne måten kan du få enda flere til å få øynene opp for din bedrift. Dersom julekalenderen ser spennende ut eller har en premie som mange ønsker seg, vil du få mange deltakere som lærer mer om din bedrift. På Facebook spres kalenderen svært raskt, og mange vil like, kommentere, dele kalenderen med sine venner og følge bedriften deres. Slik kan du enkelt og effektivt spre spenning og et positivt budskap som vil nå svært mange mennesker på kort tid. Facebook er jo flaggskipet av sosiale medier i Norge, og mange er inne på Facebook hver eneste dag. De nye følgerne kan du kontinuerlig oppdatere med ny informasjon eller tilbud etter at julekalenderen er avsluttet, og skape trofaste kunder med en god relasjon til din bedrift.

En julekalender app skaper god dialog med kundene

For at kundene skal få et godt forhold til din bedrift, er det viktig å oppdatere de jevnlig om hva dere driver med og hva kundene tjener på å følge nettopp din bedrift. Det spiller ingen rolle om din bedrift er liten, mellomstor eller stor, en online julekalender passer uansett godt for å tiltrekke nye kunder og følgere. De nye følgerne du får på Facebook etter at kalenderen er avsluttet kan du enkelt skape en god dialog med gjennom oppdateringer og hyggelige tilbud eller konkurranser. Bare husk å ikke oppdatere for ofte, da vil følgerne raskt slutte å følge deg.

Lag en julekalender for dine ansatte

Hva med å lage litt ekstra god førjulsstemning i bedriften gjennom en julekalender kun for de ansatte? Gjør advent til en ekstra hyggelig tid for de ansatte, hvor de får sjansen til å vinne fine premier. Konkurranseinstinktet vil uten tvil bringes fram i deltakerne, og den spennende ventetiden frem til jul vil om mulig føles litt kortere. Alle bedrifter ønsker jo å vise sine ansatte at de setter pris på dem, og en julekalender er en innovativ og annerledes måte å skape litt spenning i hverdagen.

Uansett om du har én eller flere premier i julekalenderen, og om premien består av et par nye joggesko, en overraskelsespakke eller cruise i Karibien, vil kalenderen skape god stemning blant deltakerne. For hvem elsker vel ikke konkurranser?

Øk salget før jul!

Prøv en gratis demo av Julekalender