Markedsføring med julekalender

Markedsføring med julekalender er en glimrende måte å markedsføre din bedrift på. Du kan enkelt legge ut julekalenderen på ditt nettsted og din Facebook-side. En julekalender for Facebook og webside vil skape mer aktivitet på din nettside og engasjere dine kunder på en helt ny måte. Det har aldri vært enklere å lage din egen julekalender og få den opp og gå på ditt nettsted.

Med en julekalender kan deltagerne telle ned dagene til jul. I kalenderen kan du kjøre en quiz med spørsmål og svar, eller rett og slett gi deltagerne et unikt tilbud på dine varer eller tjenester. En ny luke vil åpnes hver dag i desember helt frem til jul, som daglig skaper spenning og forventning.

Det er svært enkelt å sette opp julekalenderen på ditt nettsted og på Facebook – du klikker helt enkelt på en knapp! Du kan velge mellom flere kule maler, eller så kan du lage ditt eget design for julekalender. Markedsføring med julekalender skaper en perfekt mulighet for deg til å oppnå kontakt med dine eksisterende kunder, og tiltrekke deg nye. Kunder som ikke kjenner deg kommer til å se kalenderen og forhåpentligvis bli med om de synes kalenderen ser morsom ut eller har en kul premie.

Velg et design som passer til ditt nettsted og så er du i gang! Julekalenderen er enkel å lage og resultatet er alltid profesjonelt! Markedsføring med julekalender kan engasjere og skape positive relasjoner til kundene på ditt nettsted i desember. Du kan rett og slett sette opp kalenderen ved å klikke på en knapp og velge den siden du vil at kalenderen skal være på.

Når man tar i betraktning at mer enn 50 % av all aktivitet på sosiale medier kommer fra mobile enheter, har vi sikret at julekalenderen fungerer perfekt på alle smarttelefoner og nettbrett, slik som iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone og Nokia. Kalenderen virker selvsagt også på alle nye nettlesere.

Gode råd for markedsføring med julekalender:

  • Legg kalenderen tydelig synlig på ditt nettsted og lag en julesetemning allerede fra 1. desember av
  • Reklamér for kalenderen din i god tid på forhånd
  • Lag en egen kalender bare for dine ansatte
  • Følg opp deltakerne med nyhetsbrev

Hent frem julestemningen med en julekalender for nett og Facebook

Desember er en måned der mange mennesker fortsatt leter etter gode julegaver for sine nærmeste. Dette gjør den til en perfekt sjanse til å reklamere for dine varer og tjenester med en julekalender. Det er en god forretningsmulighet som kan øke salget, tatt i betraktning at detaljhandelen øker dramatisk før jul. Del julekalenderen på dine nettsider og på Facebook før desember, noe som lar folk få forhåndsregistrere seg og glede seg til kalenderen starter 1. desember.

Desember er en perfekt sjanse til å markedsføre bedriften din gjennom en julekalender. En julekalender er en enkel, men ekstremt effektiv måte å markedsføre din bedrift på i desember, mens du viser frem dine varer og tjenester. Det vil også medføre mer aktivitet på ditt nettsted og gi deg flere kunder. Det å ha en julekalender online gjør at du kan skape oppmerksomhet rundt din bedrift og la kundene få vite om varene og tjenestene du tilbyr. En julekalender er enkel å lage, og resultatet kommer alltid til å bli profesjonelt! Kundene kommer hver dag til å glede seg til å åpne en ny luke i kalenderen. Dette skaper et bånd og engasjement blant deltagerne slik at de besøker ditt nettsted daglig frem til jul.

Hvorfor bør min bedrift kjøre en julekalender?

I Tyskland og de nordiske landene har julekalendere vært store i tiår, og de er en viktig del av markedsføringsstrategien for mange selskaper. Ved å legge ut en julekalender på dine nettsider og på Facebook, når du ut til enda flere potensielle kunder. Millioner av mennesker besøker Facebook hver dag, noe som gjør det til en glimrende måte for bedrifter til å delta i dialog med kundene. Ved å kjøre en julekalender får du kontakt med kundene gjennom en interaktiv quiz som utfordrer deltagerne. På denne måten oppnår du mer aktivitet på din hjemmeside og  Facebook-side. Dette er garantert en vinn-vinn situasjon!

Skap god dialog med eksisterende kunder

En julekalender på Facebook er en ny måte å nå ut til eksiterende kunder på, og vise dem at du er en morsom bedrift som elsker å gjøre mennesker glade. De som allerede liker din Facebook-side kommer til å få julekalenderen i sin nyhetsoppdatering. Hvis de synes julekalenderen ser morsom ut eller har en kul premie, kan de komme til å delta og dele den med venner. På den måten når kalenderen lenger og lenger ut, til enda flere potensielle kunder. En kalender vil skape oppmerksomhet rundt ditt selskap og gi en god dialog mellom deg og dine kunder. Det kommer også til å skape mer aktivitet på nettsiden til ditt selskap og på din Facebook-side.

Så hvorfor bør du bruke markedsføring med julekalender? Fordi alle elsker å få noe gratis. Vi vet helt sikker at vi gjør det! Markedsføring med julekalender kan øke omsetningen og skaffe deg flere kunder. Kalenderen gir dine kunder sjansen til å bli med på en spennende quiz før julehøytiden, noe som gjør forberedelsene til jul enda mer gledelig! Oppmuntre deltagere til å like og dele kalenderen med sine venner, og så vil du nå enda flere potensielle kunder.

En julekalender for dine ansatte kan være nøkkelen til glade ansatte i desember

Kanskje har du lyst til å kjøre en quiz i desember kun for dine ansatte? Å kjøre en julekalender for dine ansatte kommer til å gi deg glade ansatte gjennom hele desember. Det største målet for en leder er å ha fornøyde ansatte, noe som også er en nøkkel til et godt arbeidsmiljø. En julekalender på nett og Facebook kan være nøyaktig det din bedrift trenger for å hente ut den ekstra julestemingen før jul. Kalenderen kommer til å gi dine ansatte muligheten til å vinne kule premier og konkurrere med hverandre. Dette vil føre til spente og engasjerte ansatte, samtidig som du skaper en positiv atmosfære gjennom hele desember. Kalenderen kommer til å vise dine ansatte hvor mye du verdsetter deres innsats i bedriften, og bringe litt ekstra glede på arbeidsplassen før julefeiringen.

Øk salget før jul!

Prøv en gratis demo av Julekalender