Adventskalender for bedrifter

Når det handler om å promotere din bedrift gjennom juletiden, er en adventskalender for bedrifter en kostnadseffektiv og fremgangsrik løsning. Med en online kalender på ditt nettsted, kan du skape gradvis økt salg gjennom desember, og samle nye leads å jakte på i dine markedskampanjer det påfølgende året.

Ved å gjøre dette, sikrer du at brukere av ditt nettsted og besøkende på din Facebook-side kommer til å få et godt inntrykk av din bedrift. Du kommer også til å skaffe deg lojale og langsiktige nye kunder, i henhold til alle GDPR-krav som tillater at du kan sende dem påminnelser og prisvarsler.

Hva er en online adventskalender?

En online adventskalender for bedrifter er enten en enkeltstående kalender eller en som er integrert på ditt nettsted og som teller ned dagene gjennom desember frem til jul. Dette kan fungere på mange forskjellige måter:

  • Din online adventskalender kan være utformet som en quiz med nye spørsmål hver dag, der en premie deles ut daglig eller til de brukerne som har flest poeng ved utgangen av perioden
  • Den kan hjelpe til med å promotere forskjellige elementer fra ditt assortement og/eller dine tjenester, og til og med fra andre selskaper som din bedrift samarbeider med
  • En enkel, klikkbar interaktiv adventskalender som viser et morsomt bilde fra høytiden eller en vits når brukerne klikker på datoen
  • Den kan fungere som et verktøy for å tilby sesong-promoteringer slik som rabattkuponger eller en gratis gave ved kjøp

Hvis du er usikker på hvilken type kalender som best passer din bedrift og dine kunder, kan du opprette en gratis konto og ta en titt på vårt utvalg av maler for online adventskalender. Du kommer til å få se mange designs å velge mellom der, som kan hjelpe til med å reklamere for din bedrift og styrke din merkevare på sosiale medier.

Hvordan det fungerer

En online adventskalender for bedrifter representerer en annen måte å promotere din bedrift på ovenfor potensiele kunder. Det sesongmessige preget gjør dine tjenester mer tiltrekkende og plasserer deg langt fremme i bevisstheten til kunder på et tidspunkt der de føler for å bruke penger.

Vi tilbyr maler for adventskalender i tillegg til muligheten for å lage din egen online adventskalender, komplett med bedriftens kjennetegn og stil. Dette vil hjelpe til å sørge for at kalenderbesøkende vet hvilken bedrift de engasjerer seg hos.

Du kommer til å oppmuntre til jevnlig samspill hvis du tilbyr brukere av din online adventskalender sjansen til å vinne en fin premie, enten på daglig basis eller ved slutten av perioden.

For å hjelpe til med å gjøre det enkelt å vedlikeholde din interaktive online adventskalender, vil du motta en daglig rapport som oppsummerer:

  • Antall kalender-deltakere
  • Antall korrekte og uriktige svar
  • Automatisk trekningsmulighet av daglige vinnere
  • Total mengde med aktivitet i kalenderen

Ved å oppmuntre både eksisterende og potensielle kunder til å besøke din nettside, kommer du også til å engasjere et bredere publikum. Dette har potensialet til å generere nye salgsføringer og kan vise seg å bli en velsignelse fo din bedrift. Det er også en glimrende måte å oppfylle GDPR-krav og innhente detaljer om potensielle nye kunder på.

Muligheter i sosiale medier

En online adventskalender begrenser seg ikke nødvendigvis til din bedrifts nettside – den kan også bli lagt til din bedrifts Facebook-side. En adventskalender for Facebook er akkurat like ukomplisert å opprette og kommer til å bidra til å generere ytterligere interesse for din bedrift.

Fordelen med å legge din interaktive adventskalender til din bedrifts Facebook-side, er at det også gir deg mulighet til å promotere den gjennom andre sosiale mediers bedriftskontoer slik som Twitter og Instagram. Strategisk bruk av hashtags og emner kan føre til at du når ut til enda flere nye besøkende enn forventet.

Bruk din online kalender for å øke verdien av de som liker dine tvitringer og dine meldinger og som blir oppmuntret til å klikke seg gjennom din adventskalender. Ikke bare kommer brukere til å glede seg over informasjonen, de små morsomme poengene eller reklamen du deler på din kalender, du kan også gi dem noe særlig nyttig å dra fordeler av gjennom kalenderens promotering!

En flott måte å gjøre dette på, er ved å tilby råd og tips om din bransje, dine produkter eller dine tjenester. Hvorfor ikke dele noen aktuelle nyheter eller en spørreundersøkelse som kan fremheve en ny dag på din sesongkalender?

Hvorfor en online adventskalender blir fremgangsrik

Online adventskalendere for bedrifter blir fremgangsrike fordi de tilbyr både eksisterende og potensielle kunder en prøve på dine tjenester. Enda mer avgjørende er det at smaken på dine tjenester kommer uten noen stor finansiell forpliktelse.

Akkurat som en fysisk adventskalender tilbyr kunder en måte å prøve varer på uten å måtte bruke for mye, gir en online adventskalender for bedrifter potensielle kunder sjansen til å finne ut mer og dra nytte av et spesialtilbud som ikke krever særlig investering i tid eller penger.

I den sammenheng kan det være nyttig å ta den tiden du trenger for å få din adventskalender skreddersydd nøyaktig til din målgruppe. Den må være interessant nok for brukere til at de kommer tilbake om og om igjen, og gir dem sjansen til å dra nytte av tilbud og premier de simpelthen ikke kan gå glipp av.

Ved å tilby en morsom, sesongmessig måte å engasjere seg med din bedrift, oppmuntrer en online interaktiv adventskalender til mer trafikk til ditt nettsted, noe som gir deg muligheten til å sikre deg flere kunder og oppnå økt omsetning gjennom desember.

Det er et enkelt salgsfremmende verktøy å legge til ditt nettsted og din Facebook-side. Hvis du kan lage kalenderen god tid i forveien og starte promoteringen av den (og oppnå nye registreringer) gjennom november, vil du få muligheten til å generere en eksepsjonelt vellykket måned i desember uten særlige anstrengelser. I tillegg til å gjøre noen eksisterende kunder svært glade, får du også sjansen til å innhente detaljer om potensielle kunder som du kan kontakte neste år.

Vi vet at du kommer til å bli imponert over hvor enkelt det er å lage en online interaktiv adventskalender for din Facebook og nettside.

Øk salget før jul!

Prøv en gratis demo av Julekalender